Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pe
peter_pb0ans - 04-07-2014 17:40:14
Huishouden & Energie

Eindafrekening een half jaar te laat

In dit land is niets gratis...

bijv: we gaan, wanneer de plannen van kamp doorgaan zelfs belasting betalen over de zon! nu mag je het terug geleverde deel van je stroom nog salderen, je betaalt alleen het netto verbruik. straks (met een slimme meter) betaal je alle heffingen over de stroom die je uit het net trekt en krijg je over het terug geleverde deze heffingen niet meer terug. per saldo betaal je dan dus belasting (door het niet meer terug te krijgen) over de stroom die je milieuvriendelijk terug levert aan het net.

de overheid laat zich weer eens van de meest betrouwbare kant zien. eerst lekker maken met subsidie en salderingsregeling, maar wanneer er te veel mensen panelen op hun dak gaan leggen, kost het te veel centjes en moet daar weer iets aan gedaan worden. een extra heffing op "vuile" stroom zou wat mij betreft beter zijn.