Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

domantwoord
domantwoord - 05-07-2014 00:44:50
Garantie & Verzekeringen

Diefstal goederen uit auto

[quote=roberthend schreef op vrijdag 4 jul 2014, 19:15]ik vind het godgeklaagd dat iedereen de taxichauffeur afvalt. de man is op zijn werkplek moet je daar ook al alles verstoppen? die verdomde criminelen moeten van andermans spullen afblijven, al laat hij de deur open!!! als je iets in de auto laat liggen moet het maar gestolen worden, ik vind dit een heel rare benadering. ook zo'n verzekering daar heb ik geen worden voor. de man is op zijn werkplek.

rob van duijn.
1) ik val de brave man zeker niet af, het is al erg genoeg!
ik baseer me gewoon op feiten en niet op de mate van zieligheid!!
wat nu precies het wel of niet op je werkplek zijn er mee te maken heeft is mij even niet duidelijk, erg zwart wit gezien was de dief ook op zijn werkplek / werk terrein!
dat iedereen van andermans spullen af zou moeten blijven klopt helemaal, dat lijkt mij ook de discussie niet.
toch zou ik het godgeklaagd vinden als de verzekering wel uit zou keren, het wel of niet uitkeren kan en mag naar mijn idee niet van willekeur afhangen maar moet objectief en volgens de vooraf vastgelegde regels worden gedaan!
regels volgens uw principe zouden er dan als volgt uit kunnen zien:
wanneer is de schade gedekt,
wanneer u zielig genoeg bent,
wanneer wij een goede bui hebben,
wanneer u niet al te lelijk bent,
wanneer u op uw werkplek bent,
wanneer er bij kassa wat teveel geklaagd word,
en ga zo maar door.....

erg flauw allemaal, dat weet ik maar we laten regels te vaak aan gevoel over, als een verhaal maar genoeg aanspreekt moeten de regels maar even niet gelden en omgekeerd, als we een persoon iets niet gunnen moet er ondanks de afspraken vooraf maar niet uitgekeerd worden.
eerst lezen en nadenken zou hier af en toe geen kwaad kunnen!

en nogmaals, de topic starter heeft mijn volledige medeleven maar dat was niet eens zijn vraag!!!