Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pe
peterkeller - 05-07-2014 12:55:30
Garantie & Verzekeringen

Diefstal goederen uit auto

De diefstal van de tas is heel vervelend, maar men verzekert zich tegen een onzekere gebeurtenis. met een “leuke” tas op de achterbank fungeert de auto gewoon als “lokauto”. je kunt erop wachten dat de ruit wordt ingeslagen en de tas weg is.

en daar is een verzekering niet voor bedoeld. al decennia lang is het fenomeen toch al bekend? nooit iets van waarde in de auto achterlaten. ook in de kofferbak blijft link.

en hoe had u gehandeld als u helemaal geen inboedelverzekering had. aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid was de tas dan meegenomen of in de kofferbak geplaatst. en dat is toch eigenlijk maar een kleine moeite (om diefstal te voorkomen). het is triest dat goedwillenden zo moeten handelen voor de kwaadwillenden.

al rijdend met een tas op de achterbank is tegenwoordig ook al link. fluitje van een cent voor scootertuig die de ruit inslaan en weg tas.