Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ridder_1
ridder_1 - 05-07-2014 14:17:25
Vakantie & Reizen

Werkwijze europcar

Typisch weer een verhuurbedrijf met als moto "holands op zijn smalst" want klant is toch al weg.
in amerika lever je hem leeg in of - met een kleine korting - zelf aftanken waarbij de inname persooon ook alles controleert incl. het aftanken. ze begrijpen ook dat je ergens op weg naar het vliegtuig hebt afgetankt en niet bij de inleverplek zelf, tussen vol en mudvol is altijd een gering verschil.
geld terug zal moeilijk worden want u hebt voor accoord getekent voor deze voorwaarde en veelal hebt u het formulier wel 5 - 7 keer van uw handtekening moeten voorzien. goede les voor de volgende keer, laat het desnoods op de bon vermelden afgetankt. de terugname kontroleur is trouwens van rechtswege de persoon die uw auto weer in goede orde inneemt en hiermee namens europcar 100% akkoord gaat. het zou te gek zijn als tijdens het terugrijden naar de uitgavepunt of tijdens het autowassen eventuele schade alsnog bij u in rekening zou worden gebracht !! ingeleverd is juridisch overgaan van de rechten en plichten aan de autoverhuurder en niets anders !

daarom beste mensen slechte reclame voor deze tob - verhuurder die nog graag iets extras wil bijverdienen. dus gewoon ergens anders gaan huren. rij al dik 15 jaar via alamo, geen gezeur, topverhuurder die al meedenkt over de volgende verhuur, alleen maar tevreden klanten !