Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

f.weele
f.weele - 06-07-2014 09:33:15
Elektronica & TV

Aansluiten subwoofer op philips tv

Gistermiddag toevallig de nieuwe philips smart tv van mijn buurvrouw ingesteld. voor zover het overeenkomt dien je eerst op de "home knop" te drukken en dan kom je in het menu. voor instellingen van geluid en beeld moet je dan het tandwielticoon selecteren en op ok drukken. van hieruit kun je verder kiezen m.b.t. bepaalde instellingen. je moet dus niet de homeknop> ok en dan weer de homeknop drukken, want dan kom je inderdaad niet verder. lees pagina 49 van de gebruiksaanwijzing eens. hier staat dat je naar help kunt gaan en dan b.v. "bron" moet selecteren om naar een aangesloten apparaat te gaan.
http://www.philips.nl/c-p/42pfk7509_12/7000-series-ultraslanke-smart-full-hd-led-tv-met-driezijdig-ambilight-en-smart-tv/ondersteuning">klik hier
download de gebruiksaanwijzing.
m.vr.gr.