Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eclipse
eclipse - 06-07-2014 16:31:30
Computers & Telefonie

Ipad air blue tooth, overdracht,

[quote=eclipse schreef op zondag 6 jul 2014, 16:29]hoi als klant van oxxio heb ik de ipad air binnen, gaaf kastje. maar :-(
via wifi gaat alles goed en snel, en ken ik foto `s van mijn fb afhalen . wil ik een foto van de computer verzenden naar de ipad dan ziet ze elkaar wel maar overdragen doet ie niet. ook niet met m `n gal s4. de buur hebt iphone 4 en daar de blue tooth geprobeerd maar die ziet ie niet eens ? ?.
de ipad op de comp. aangesloten krijg ik alleen de dcim open maar een foto verplaatsten ? gaat niet .
ik wil er wat video `s opzetten, weet iemand de weg ? zonder itunes . ik heb al voor ca 25 euro apss gekocht die ik voor mezelf hard nodig vindt.
nu kopieer ik foto `s van de computer, door mijn email account te gebruiken en dan de foto `s via het dubbelklik op te slaan op de ipad, mja dan spreek ik over ca 5 mb . video is uiteraard groter en die laat zich niet met email sturen . iemand suggesties over dat blue tooth ? en hoe krijg ik video van de computer op de ipad air.
nogmaals de apparaten zien elkaar wel

p.s foto `s van facebook gaan ook via dubbelklik, dan staan ze op de ipad. video ziet ie niet ??