Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wa
wappi - 07-07-2014 09:53:41
Auto & Vervoer

Garantie onderdelen (wielen)

[quote=pieterwolters schreef op woensdag 2 jul 2014, 21:02]je zegt dat het om n mountainbike gaat. onder wat voor omstandigheden sloeg het achterwiel krom?

het achterwiel sloeg op allerlei manieren krom, vaak ook onbewust of door loslatende spaken. een voorbeelden waarop de velg krom sloeg zijn stoepranden, boomwortels en natuurlijk ook door kleine sprongen.

ik gebruik de fiets en de wielen vrij intensief. ik rij wedstrijden binnen de licentiecategorie, de wielen krijgen hier wel wat te verduren, maar een wedstrijdrenner moet wel beschikken over enige rijkunsten om überhaupt mee te kunnen komen. ik zal weliswaar niet overal even "smooth" overeen zijn gegaan, maar de wielen zouden hier bestand tegen moeten zijn. het zijn tenslotte xc race wielen, en in de xc races in de wereldbeker krijgen de wielen nog meer te verduren. bovendien ben ik bijna genoodzaakt meer dan ruim 2 bar in de banden te hebben, om een groot risico van een kromme velg na afloop va de rit te voorkomen.