Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eclipse
eclipse - 07-07-2014 09:53:46
Computers & Telefonie

Ipad air blue tooth, overdracht,

[quote=macwouter schreef op maandag 7 jul 2014, 00:04]icloud voor https://www.apple.com/nl/icloud/setup/pc.html">windows. toch maar even melden.
@macwouter,
hoi ik heb het geinstalleerd, maar ik heb wifi van de buren en gaat dus niet werken op mijn computer. , wel heb ik gevraagt of het goed is dat ik het programma even op hun computer zet en dan hetgeen ik wil overzetten even via een usb stick bij hun erop zet naar de ipad stuur ...

maar dan toch nog het "probleem"blue tooth?
waarom heb ik geen overdracht ?
de mobiel werkt gewoon met de computer. de tv ook en de audio set ook, en de soundbar . alleen de ipad niet :-( hij ziet hem wel maar wilt alleen muziekje afspelen ???

noot:
ik heb ong 60 gig video / audio van pink floyd oke gaat niet op de ipad, maar wel mijn favoriete nummers. nu zat ik bij itunes te gluren en ben er keihard weggerent, de vuile ******** willen 16 euro ( ong.) per album hebben oa 1,29 per nummer wat ik allemaal al heb gekocht en "gejat van pirate bay e.d. , het meeste had ik al voor er uberhaupt een computer bestond. nou ja minsten een heel groot deel ervan. en malmsteen en satriani e,d . ken ik dan alleen maar de blue tooth gebruiken om af te spelen ? is dat de enige optie ?? mijn mobiel ziet ie ook maar accepteert ie niet als ik wat stuur.