Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

crewmember
crewmember - 07-07-2014 11:36:48
Elektronica & TV

Canal digitaal verhoogt kosten extra kaart met 300%

[quote=tijger1 schreef op maandag 7 jul 2014, 10:06][quote=crewmember schreef op maandag 7 jul 2014, 10:00][quote=pierre99 schreef op zondag 6 jul 2014, 08:25]
nb de digitale aardse zenders (digitenne) of de aanbieders via de telefoonkabel hebben in ditzelfde buitengebied niet die beeldkwaliteit, nodig om vooral grote tv schermen probleemloos van een hd signaal te voorzien! hoe bedoel je je hebt een keuze?!?


is internet tv van telfort ofzo een oplossing?



kost dat maar € 1,50 per maand dan? ;-)

nee 0€. alleen moet je wel eenmalig een decoder kopen.

telfort:
kan ik op meerdere tv's interactieve tv gebruiken?

dat kan. in de meeste gevallen kunt u een tweede ontvanger voor interactieve tv bestellen, zodat u op meerdere tv’s telfort interactieve tv heeft.

daarnaast kunt u een gratis abonnement op digitenne van kpn aanvragen. u betaalt alleen huur per maand per digitenne ontvanger tot een maximum van 3 ontvangers