Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ka
kaakje - 07-07-2014 12:52:19
Voeding & Gezondheid

Moet ik die tandartsrekening betalen?

Ik vraag mij af of er inderdaad betaald moet worden? heeft de tandarts vooraf aangegeven dat er een risico bestaat dat de kroon los gaat zitten met alle gevolgen vandien? en er bestaat wel garantie mits dat overeengekomen is met de zorgvezekeraar. dus je moet tegenwoordig voordat je een ingrijpende/kostbare behandeling laat doen eerst je zorgverzekering raadplegen of er een dergelijke afspraak is. het wordt er allemaal niet leuker op,

uit mens en gezondheid:

wanneer de kroon vrij snel weer loslaat, is dit vaak het gevolg van het niet goed aanbrengen. de tandarts zal in deze gevallen zelf geen kosten in rekening brengen. wanneer de tandarts aan kan tonen dat de patiënt onvoorzichtig is geweest met de kroon of de aanwijzingen van de tandarts niet heeft opgevolgd, zijn de kosten voor de patiënt. vraag bij de eigen tandarts of deze garantie geeft om behandelingen: dit kan per tandarts sterk verschillen.