Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

komsja
komsja - 07-07-2014 18:20:53
Auto & Vervoer

Auto

Het feit dat die oplichter 150 euro wou geven betekend dat die oplichter weet waar de oorzaak ligt en de oorzaak tijdelijk heeft verholpen want die gasten weten heus wel dat een volledige reparatie de 400 euro of meer kan gaan kosten.
heb het vermoeden dat de kachel lek is en dat die oplichters die lekkage tijdelijk hebben weten op te lossen.
maar bij de meeste auto,s is het een heel lastig werkje om een defecte verwarming te repareren en dat weten die lui ook dondersgoed want om daar bij te kunnen gaat veel tijd in zitten.
toen u hem na reparatie ophaalde deed de verwarming het weer eventjes.
ben bang dat die oplichters zich beroepen op het feit dat ze het gerepareerd hebben en de verwarming het gewoon weer deed en feit dat hij het nu niet meer doet valt dan hoogstwaarschijnlijk niet onder de bepaalde garantie voorwaarden ggrrrrrrrr wat is die gehele auto-handel toch een ene grote oplichtersbende van de bovensteplank.