Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marcel75
marcel75 - 08-07-2014 08:46:44
Geldzaken & Recht

Tol duitse wegen zegen voor nederland?

Tienduizenden ontslagen in de zorg (en ook andere overheidsinstanties kunnen nog fors bezuinigen/efficiënter werken) leveren toch echt wel meer op dat tol-heffen. als de meeste ambtenaren een jaar mee zouden draaien in het gewone bedrijfsleven, dan zullen ze zien dat het ook anders kan. dus niet stipt om 9:00 uur op kantoor verschijnen en stipt 17:00 uur buiten staan. regelmatig een kwartiertje/half uurtje extra werken zonder dat meteen op te schrijven is in het bedrijfsleven heel normaal. in bijvoorbeeld de zorg niet (weet ik uit ervaring).

en ook de werkdruk kan op vele punten in de zorg hoger. met name bij het ondersteunend/administratief personeel. gewoon kwestie van efficiënt omgaan met je werk.

daarnaast heb je om tol te kunnen heffen, ook weer een heel ambtenarenapparaat nodig en een heffingssysteem. kost nogal wat.