Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marcel75
marcel75 - 08-07-2014 10:29:40
Geldzaken & Recht

Tol duitse wegen zegen voor nederland?

Ook voor ambtenaren geldt dat de ww geen 100% uitkering betreft. daar haal je dus wel een besparing in de overheidsfinanciën. daarnaast zou efficiënter en gewoon harder werken ook al schelen. ik heb tijdens een stage een keer een "slimme" opmerking gemaakt door aan te bieden om een kast vol met dossiers eens door te nemen en af te handelen omdat er geen dossiers meer bij konden. dat was volgens het afdelingshoofd niet de bedoeling. er moest maar een extra kast bij komen. en ja, er was voldoende tijd om die oude dossiers door te nemen. de meesten waren al afgehandeld of er moest nog 1 dingetje gedaan worden. zou echter in het systeem komen te staan dat er minder dossiers in behandeling waren, dan zou dat tot gevolg hebben dat er personeel moest verdwijnen.

tijger1,
sommige (semi)ambtenaren werken wel iets harder, maar schrijven vervolgens ook iedere minuut die ze extra werken. er zijn maar zeer weinig ambtenaren die een zakelijke omgeving zouden kunnen werken en het lang vol zouden houden. de overheid staat nog steeds, en dat blijkt ook uit onderzoeken onder werknemers, voor riante(re) arbeidsvoorwaarden en lage(re) werkdruk in vergelijking met het bedrijfsleven.