Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

boppe1943
boppe1943 - 08-07-2014 18:14:19
Geldzaken & Recht

Account doet geen ib-aangifte voor ons

" de reden dat ik niet betaald had was omdat ik al aangegeven had dat hij niet aan de voorwaarden van zijn contract voldeed. hij zei toen letterlijk: ik help je zowiezo wel ik hoef vooralsnog je centen niet!! dat de exploot niet doorgegaan is, is omdat hij aan de bd verteld had een nieuw softwareprogramma te gebruiken en de eindcijfers 01, 02 moesten zijn. de bd gelooft dit en wacht opnieuw op de aangifte's. die hij helaas nog steeds niet indient. een druk op het toetsenbord is voldoende zegt hij maar hij doet dat gewoon niet. "

hoewel u vindt dat de accountant niet aan de voorwaarden van zijn contract voldeed (?) blijkt toch dat hij u gematst heeft. maar als u niet betaalt wat u hem tot dusverre schuldig bent, kan ik me voorstellen dat hij voorlopig pas op de plaats maakt. daar zou ik eerst maar eens mee beginnen en daarna met de accountant uitvechten aan welke voorwaarden hij zich niet heeft gehouden. anders vliegen de kosten straks de pan uit.