Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

st
stanvanbeek - 08-07-2014 19:57:02
Auto & Vervoer

Kapotte autoradio op marktplaats gekocht.

[quote=mahadma schreef op dinsdag 8 jul 2014, 19:53]hèt marktplaats probleem, veelal particulier aan particulier, ongezien kopen, vooruit betalen.

heb de betreffende verkoper hierna maar eens gemaild of ik mijn geld terug kan krijgen, en dat ik de radio dan wel terug zou sturen, en dat ik dit eventueel wel zou betalen. waarop ik volgend antwoord kreeg:

u verwacht dat de verkoper nu u wel het geld retour stuurt, en u de radio dan wel terug zou sturen, exuse me, maar als verkoper zou ik bij dit gegeven vraagtekens plaatsen.

overigens, heeft u de radio wel correct aangesloten? er wordt botweg gesteld dat het ding niet goed zou zijn, maar een aansluitfout kan natuurlijk ook.

rechten heeft u niet, goodwill? mogelijk, maar als de verkoper weigert, heeft u pech.

zo heb ik het niet direct gezegd. deze mail heb ik verstuurd:

ik heb even op het forum nagevraagd, en het is niet normaal dat het scherm zo zwak brandt.
heb inmiddels mijn oude radio weer terug ingebouwd.
zou ik de radio misschien terug kunnen sturen en het geld retour kunnen krijgen? dan betaal ik de verzendkosten wel.

de radio heb ik goed aangesloten. zit inmiddels al enkele jaren in de elektrotechniek en een autoradio aanlsuiten is zo moeilijk niet.