Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

st
stanvanbeek - 08-07-2014 21:34:37
Auto & Vervoer

Kapotte autoradio op marktplaats gekocht.

[quote=zoekster schreef op dinsdag 8 jul 2014, 21:21]komt niet over als een particulier die weinig verstand heeft van radio's, deze verkoper, aangezien hij meerdere radio's verkoopt.
zou het kunnen dat hij een partij ondeugdelijke radio's verkoopt op marktplaats? of is hij zelf een beetje aan de slag gegaan met niet goed werkende radio's die hij dan weer opgelapt verkoopt? hoe nieuw ziet die radio eruit?
wat kost zo'n radio normaal? en wat stond er precies in de advertentie over de radio. is hij 'zo goed als nieuw'?

bedankt voor je reactie.

of de andere radio's deugdelijk zijn kan ik niet over oordelen.
bij de radio stond: gereviseerd. als ik denk dat iets gereviseerd is, denk ik dat dit goed is gedaan, en dat alles werkt. de radio ziet er redelijk goed uit, voor een 20 jaar oude radio.
hij werd niet als "zo goed als nieuw" verkocht, maar als "gereviseerd". maar zo goed is hij dus niet gereviseerd, aangezien het display niet goed werkt.