Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 09-07-2014 17:05:16
Computers & Telefonie

Bass/treble

1/2 off topic:

als "men" een stereo installatie koopt wordt er meestal eerst naar de versterker gekeken, een tuner, een cd/dvd speler enz. en als sluitpost komt "men" erachter dat er ook nog speakers nodig zijn. en dat wordt dus de sluitpost. en als het goed gaat, dat alles in gelijke kwaliteit is, worden er vaak nog dunne flut kabeltjes gebruikt ipv een mooie stevige dikke luidspreker kabel.

waaruit moge blijken: waar zit de zwakste schakel?

anders gezien, kijk naar wat je totaal te besteden hebt en ga bij een goede winkel kijken en luisteren. en verdeel je besteedbaar bedrag over wat je nodig hebt.

al koop je de beste versterker met flut boxen, heb je nog, wat je er ook aan doet, een flut geluid. maar heb je een flut versterker met goede boxen, heb je nog steeds een flutgeluid. zorg voor een balans in je kwaliteiten.