Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

komsja
komsja - 09-07-2014 18:16:35
Auto & Vervoer

Last van voetballende kinderen in onze tuin.

Ik kan de ergernis van hendrik1944 volkomen begrijpen het is natuurlijk logisch dat kinderen moeten kunnen voetballen maar als je om de haverklap die bal voorbij ziet schieten en die bal om de haverklap in je voortuin komt en die bal al dan niet per ongeluk tegen je net gewassen raam aan komt dan is dat zeer ergelijk en als de ouders reageren (zo van ach ze doen niemand kwaad,en ze voetballen alleen maar) maar die bal komt niet om de haverklap in hun voortuin terecht of tegen hun raam.
maar moet wel toegeven dat er voor kinderen in de woonwijken maar weinig plekken zijn waar ze zonder problemen hun gang kunnen gaan toen ik jong was gingen we naar een veldje waar we niemand tot last waren maar zulke plekken zijn er bijna niet meer maar dat neemt niet weg dat de ouders van die gastjes hun kinderen er wel op kunnen wijzen dat ze rekening moeten houden met anderen.
een bal afpakken heeft geen enkele zin want binnen no-time hebben ze weer een andere bal en zullen ze expres gaan lopen zieken