Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

target
target - 09-07-2014 18:37:20
Geldzaken & Recht

Account doet geen ib-aangifte voor ons

[quote=tijger1 schreef op dinsdag 8 jul 2014, 15:54]uw verhaal wordt steeds raarder. u denkt aan schuldhulpverlening en zoekt nu een advocaat? en u gelooft dat de belastingdienst iets niet doet omdat de accountant een ander programma heeft?

u betaalt niets en verwacht dat iemand voor niets werkt? en waar had dat exploit betrekking op?

hebt u nu een bedrijf of bent u particulier?

tjah tijger1. een kat in het nauw maakt rare sprongen.
en vergeet niet dat er héél veel bedrijfjes zijn (o.a. zzp!) die vaklui zijn tot en met maar van bedrijfsvoering geen kaas gegeten hebben.

[quote=herculaine schreef op dinsdag 8 jul 2014, 15:49]dat de exploot niet doorgegaan is, is omdat hij aan de bd verteld had een nieuw softwareprogramma te gebruiken en de eindcijfers 01, 02 moesten zijn. de bd gelooft dit en wacht opnieuw op de aangifte's. die hij helaas nog steeds niet indient.

ok. dus de bd is op de hoogte!?
voor je wie of wat ook aanvecht of inschakelt, .... ga eerst praten met de bd om de situatie uit te leggen en om te overleggen voor een oplossing.
de bd zal zijn geld willen. en als ze niets van je horen komen ze het gewoon halen, en hun boetes zijn niet mals. laat het zover niet komen.
eerste prioriteit dus! bel bd!