Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 09-07-2014 21:06:59
Geldzaken & Recht

Betaling

[quote=sylgin schreef op woensdag 9 jul 2014, 20:56]je moet gewoon je maandbedrag aflossen zoals je hebt afgesproken met neckermann totdat je bericht krijgt van vesting finance.
de informatie staat gewoon op site neckermann.

http://nl.neckermann.com/bestellingen-tm-24-juni


ik zet voor het gemak van topicstarter even het volledige stuk hieronder neer:

openstaande rekeningen

helaas is het niet meer mogelijk om je persoonlijke rekeningoverzicht en andere gegevens terug te zien in je neckermann account. de nieuwe webwinkel beschikt niet over deze informatie, onze excuses voor dit ongemak.

een groot deel van de kredietportefeuille is van valovis-bank. vesting finance zal de servicing van deze kredietportefeuille overnemen en kan u naar verwachting vanaf eind week 28/begin week 29 informeren. zij zullen u bericht sturen met hun contactgegevens erin.

voor nu is de curator het enige informatiepunt voor vragen over openstaande bedragen en afbetalingen. je kunt je vraag sturen naar faillissementsvragen@leeuwenadvo.nl. vermeld daarbij in de onderwerpregel: debiteuren neckermann.com.

op de website van de curator www.leeuwenadvo.nl vind je de meest actuele informatie over betalingen en bkr registraties.

directe link naar de curator betr. faillissement neckermannhttp://www.leeuwenadvo.nl/pages/faillissementen/neckermann/consumenten-neckermann.php"> klik