Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hendrik1944
hendrik1944 - 09-07-2014 21:22:58
Auto & Vervoer

Last van voetballende kinderen in onze tuin.

Beste tenormin.
ja deze marokkanen hebben zeker ook last van die buren maar ze praten er niet over, ook met ons niet zo veel. en zij durven zich niet te uiten en dat vind ik zielig voor hen. ik ga binnenkort met de bouwvereniging praten en als ik mijn gelijk krijg dat die kinderen niet meer op onze plaats mogen komen dan ga ik ook proberen ze in contact te brengen met de bouwverening. als ze dat tenminste willen. ik bedank hierbij iedereen die een goede raad voor mij had.
groetjes van hendrik 1994. o, ja wat ik nog kwijt wil, mijn vrouw en ik zitten al in de 70 dus vind ik het schandalig dat ze ons zo behandelen dit verdienen wij niet. dan hoor je ook nog van hun dat wij naar een bejaardenhuis moeten maar wij strijden door.