Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 10-07-2014 18:44:43
Auto & Vervoer

Last van voetballende kinderen in onze tuin.

[quote=hendrik1944 schreef op donderdag 10 jul 2014, 09:49]beste tenormin.
even iets recht zetten niet de bouwvereniging wil ons het bejaardenhuis in hebben maar die buren van ons waarmee wij en conflict hebben. wij hebben zelf geen kinderen en dus houden wij ook niet van kinderen maar hoe kan je van kinderen houden als ze je dwars zitten. dus kortweg wij houden niet van kinderen en moeten maar het bejaardenhuis in.
groetjes van hendrik1944.

deze inzending heb ik kennelijk over het hoofd gezien. want ik begreep helemaal niets van de commentaren erna. maar nu begrijp ik het. u schrijft (zelfs als het zo is: hoe durft u): we hebben zelf geen kinderen dus houden wij ook niet van kinderen.. shocking! houd u zoiets voor uzelf, zulke uitspraken. kan dit gezin met spelende kinderen nu ook wel begrijpen dat ze zeggen dat u in een bejaardentehuis thuishoort. begrijp nu zelfs nog beter dat ook de marokkaanse familie daarover met u niet communiceert. ze zijn in ieder geval wijzer. vergeet mijn eerst begrijpende commentaren, als u dit gelijk in de openingspost had geschreven......poeh!