Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sy
sylgin - 10-07-2014 19:01:16
Auto & Vervoer

Last van voetballende kinderen in onze tuin.

Het klinkt heel gek en voor iemand die zo een hekel aan kinderen heeft als u zal het even slikken zijn maar probeer het eens met vriendelijkheid en wat lekkers.
in plaats van een ouwe zeur te zijn en gelijk u plekje af te bakenen want stel je voor dat kinderen in je tuin komen.
door ze continue weg te sturen en door de ouders in te seinen hebben de kinderen nu door dat ze bij u de grootste lol kunnen beleven omdat u op alles reageert en terecht natuurlijk,als ik kind zou zijn zou ik ook de buur opzoeken die op alles reageert.

in u ogen zijn kinderen blagen en vervelende klieren maar ook kinderen hebben recht om met enig respect behandelt te worden.

en nee,ik heb geen kinderen en heb ook geen behoefte om ooit kinderen te krijgen maar ik heb ook geen bloedhekel aan kinderen zoals u want dat is toch wel een erg overdreven en ook beledigende reactie naar kinderen toe.