Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

boppe1943
boppe1943 - 11-07-2014 11:44:08
Auto & Vervoer

Last van voetballende kinderen in onze tuin.

Ach hendrik1944, wat een misverstanden allemaal over marokkanen, bejaardentehuis en antipathie tegen kinderen. maar het verhaal is nu tenminste duidelijk. ik zie al dat het geen zin heeft om nog eens met de ouders van die kinderen te gaan praten. met terugpesten, zoals die emmer water, bereikt u het tegenovergestelde. de kinderen zullen u terug pakken en zij zullen daarin gesteund worden door hun ouders. nogmaals, de kinderen, de ouders, het voetballen: gewoon negeren, hoeveel moeite u dat ook kost. de kinderen zullen proberen tot hoever zij kunnen gaan. misschien worden ze nog wel getipt door hun ouders.
ik heb ooit ook te kampen gehad met kinderoverlast. de nieuwe overburen hadden 3 jongens, waarvan al bekend was dat zij de boefjes en durfallen van het dorp waren. en zulke "stoere" knapen zijn populair bij vriendjes. dus toen de verhuizing een feit was, kwamen er hordes jongetjes bij ons in de straat kattenkwaad uithalen en al gauw deden andere buurtkinderen mee. belletje trekken, buitenkranen open zetten, fietsbanden lek prikken, hondendrollen bij de voordeuren deponeren en afval in de brievenbussen, voetballen waardoor de voortuintjes schade opliepen en ga zo maar door. terwijl er een park met grote speelweide naast onze huizen was. we hebben er totaal geen aandacht aan geschonken, we hebben de jeugd volkomen genegeerd, zelfs geen oogcontact gemaakt. daar beleefden zij geen lol aan, dus na een week of twee was het over en zochten ze andere plekken op om zich uit te leven.