Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

boppe1943
boppe1943 - 11-07-2014 11:54:51
Auto & Vervoer

Ik wil af van ikwilvanmijnautoaf.nl

In de algemene voorwaarden van dit bedrijf staat:
artikel 6. prijzen en betalingen
1. nadat een transactie tussen een koper en een verkoper tot stand is gekomen, mag verkoper de het voertuig niet meer verkopen aan een derde partij en is verkoper verplicht het voertuig aan koper te leveren. indien het voertuig door verkoper toch aan een derde wordt verkocht, zal dealerdirect aan verkoper 15 % van het overeengekomen aankoopbedrag aan administratiekosten in rekening brengen (300 eur minimum, inclusief omzetbelasting).

helaas, u zit eraan vast. ze hebben vast wel een voicelog waarop de overeenkomst is vastgelegd. en laat u zich voortaan nooit meer onder druk zetten. u kunt altijd zeggen dat u er nog even over na wilt denken of dat u het met uw partner moet bespreken. misschien dreigt men dan de geboden prijs niet te kunnen handhaven. nou, jammer dan.