Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 11-07-2014 14:14:28
Huishouden & Energie

De katten van de buren

Beste momoque,

bij ons speelt ook zoiets, alleen kan deze poes niet langs open ramen naar binnen komen. we hebben zo wie zo iedere zomer een horgaasdeur voor de achterdeur. een kat doet zijn behoefte niet in eigen tuin, ze sproeien ook niet in eigen huis. tenzij er andere katten of honden in het huis zijn geweest. waarschijnlijk zijn de katten van jullie buren katers. die stinken echt bij de klippen omhoog.
wat wij hebben gedaan / nog doen, is de kat van de buren voeren. hij beschouwd ons huis nu ook als die van haarzelf. 's nachts slaapt ze op een oud kussen op de tuinstoel onder ons afddak. in de winter zet ik er een kartonnen boodschappendoos op een kist (ook onder de afdak.) een paar oude lappen of een stuk deken er in. cindy voelt zich heerlijk thuis bij ons en wij hebben geen last van stinkerij in huis. oja en zijn nood doet ze ook niet meer in onze tuin..

je moet die katten gewoon inpikken van de buren... en wie weet dat ze uit jaloezie wel maatregelen gaat nemen.. wedden?