Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 11-07-2014 15:03:59
Huishouden & Energie

De katten van de buren

Leg vast, op foto, dat het deze kat(ten) zijn en stel de eigenaar vervolgens aanspreakelijk voor alle schade die u al geleden heeft, ga langs bij alle buren en doe dit gezamelijk, vraag de buren hun katten te castreren, dit tegen het sproeien.

vang de kat en breng deze naar het asiel is ook een optie al zou dat mijn laatste zijn, feit is dat de eigenaar gewoon verantwoordelijk gehouden kan worden voor elke schade die de kat(ten) aanrichten, wilt u echt iets veranderen stel hen dan ook aansprakelijk, liefst samen met de buren, en volg dit traject, wel alles schriftelijk doen en ook alles vastleggen, ook als u een gesprek met hen heeft schriftelijk vastleggen en naar hen toe zenden...