Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

woudenberg14
woudenberg14 - 11-07-2014 15:45:10
Vakantie & Reizen

Gratis? weekend praag gewonnen bij bingocams.nl

[quote=zoekster schreef op vrijdag 11 jul 2014, 15:41][quote=mahadma schreef op vrijdag 11 jul 2014, 15:25]als je iets "gewonnen" hebt of "gratis" krijgt, moet je direct in de hoogste staat van alarm gaan, want héééééél erg vaak zit er een boa constrictor in het gras.
over boa constrictors gesproken

voorwaarden:

8. good travel gmbh behoudt zich het recht voor om, met betrekking tot de gratis vertrekdatum, tijdelijk een "no show up"-borg in rekening te brengen van € 100,- per boeking. dit bedrag wordt dan in zijn geheel aan u terugbetaald op de plaats van bestemming.

dus voor die ene dag die gratis is moet je €100,- euro borg betalen! en dan maar zien of je dat terugkrijgt bij aankomst.

in geen duizend jaar zou ik akkoord gaan met zo'n constructie. ik bedoel maar, wie zijn die grapjassen eigenlijk waar me mee in zee gaat???



via bingocams.nl wordt er aangegeven dat je een trip voor 2 kan winnen.
het loop via de organisatie http://goodtravelgmbh.com ik heb geen idee wie dat zijn, nog nooit van gehoord.