Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 12-07-2014 08:22:31
Huishouden & Energie

De katten van de buren

Voor mensen die hier roepen dat de buurvrouw de kater moet laten castreren: een kater die al geleerd heeft om te sproeien blijft dat ook doen als hij gecastreerd is; katers kun je dus beter castreren voordat ze beginnen met sproeien (ong. 1 jr. leeftijd).

ik heb verschillende dieren waaronder 2 gecastreerde katers. zij mogen bij mij in de afgeschermde tuin als ik erbij ben, ze komen dus niet bij de buren. ik vind dat een ander geen last hoeft te hebben van mijn dieren, ik wil ook geen last hebben van andermans dieren. 1 buurvrouw denkt daar net zo over en heeft de kat dus aan een tuigje en langer lijntje in de tuin lopen, kan hij toch even buiten zijn zonder overlast te veroorzaken.

maar dit soort dingen zal altijd een probleem blijven als katteneigenaren zichzelf niet een spiegel voor willen houden. hondeneigenaren moeten de ontlasting opruimen en krijgen een bekeuring als ze dat niet doen, katten kunnen overal van zich af schijten zonder maatregelen. het is niet de fout van de katten want die worden gewoon naar buiten geschopt, en dan weten ze ook niet beer, maar van de eigenaren die menen dat ze zo asociaal mogen zijn.