Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kw
kwispelkassa - 12-07-2014 12:31:58
Vakantie & Reizen

Belachelijk tarief ryanair voor omzetten voorletters naar voornamen

Nieuws!!
op de dag van vertrek ben ik nogmaals naar de balie op vliegveld eindhoven gegaan. ze herkenden me. ze zeiden me daar dat normaal, als mensen op de dag van vertrek bij hen komen om initialen in volle voornamen te wisselen, dat zij dat dan kosteloos doen. omdat ik het online geregeld had een dag van te voren waren ze bang dat ze niet veel meer konden doen voor mij. toch hebben ze contact opgenomen met ryanair en de zaak uitgelegd. en ze kregen het gedaan dat er bij ryanair een vinkje bij mijn naamswijziging werd gezet om de boete terug te betalen. ik moest wel zelf nog contact opnemen met ryanair's customer service.
na de vakantie daar naartoe gebeld en ik werd doorverwezen naar het klachtenformulier op ryanair's website om daar onder de rubriek 'klacht' te vragen om teruggave van de boete.
dat heb ik gedaan en al een dag later kreeg ik een mail dat ik de boete voor de naamswijziging zou terugkrijgen. en twee dagen later dat het administratief bij hen terug was geboekt.
nu nog wachten op totdat het bij mijn creditcard tevoorschijn komt.

conclusie: als je initialen hebt gebruikt ipv volle voornamen, ga naar het vliegveld van vertrek en vraag daar of ze het willen aanpassen. het kan je héél veel geld schelen!!