Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 12-07-2014 14:35:50
Elektronica & TV

Inhouding bij terugbrengen

[quote=gegrhu schreef op zaterdag 12 jul 2014, 14:24]nu gaat het mij niet direct om het geld ( ging maar om een paar euro) maar om het principe. wanneer he daar dus iets koopt van €2000 en je brengt het terug omdat het niet aan de verwachting voldoet, ben je wel €200 lichter!!!!! staat trouwens niets van in de winkel of op de bon.
je weet nu hoe de vork in de steel zit, mits je niet leest wat je zelf wilt lezen, dus jouw principe's doen eigenlijk er niet zo veel toe, het heeft in feite niets om het lijf in deze.
als je iets gekocht had in een fysieke winkel van €2000 en je had het terug willen brengen, en de verkoper zou gezegd nee hebben gezegd, dan was het over en uit voor je, zo simpel liggen de zaken er voor volgens de overheid.