Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 12-07-2014 19:35:02
Computers & Telefonie

Verwijderen emailadres

Quote uit google:

volgens een recente uitspraak van het hof van justitie van de europese unie (c-131/12, 13 mei 2014) hebben bepaalde mensen het recht zoekmachines te vragen specifieke resultaten te verwijderen voor zoekopdrachten waarin hun naam voorkomt, in gevallen waarin de privacyrechten van de persoon zwaarder wegen dan de belangen bij de weergave van die zoekresultaten.

hier te lezen.
klik-> https://support.google.com/legal/contact/lr_eudpa?product=websearch#">verwijderingsverzoek voor zoekresultaten onder het recht inzake gegevensbescherming in europa

maar voor een simpel e-mailadres kan ik je nu al wel vertellen dat je dat niet voor elkaar krijgt, maar probeer het, niet geschoten, altijd mis.