Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

boppe1943
boppe1943 - 12-07-2014 20:51:02
Voeding & Gezondheid

Hoge tonen schadelijker voor het gehoor?

Vragenderwijs, u heeft zelf al het nodige opgezocht en gevonden, dus wat is nou precies uw vraag? of is het meer een klacht, die een discussie zou moeten uitlokken? dan kunt u beter boven aan deze pagina het woord "discussies" aanklikken.

maar ik geloof graag dat er in genoemde voorbeelden gehoorschade kan optreden. nou kom ik doorgaans niet bij hardrock- en heavy metal concerten, maar dit jaar was ik wel bij het defilé in wageningen. daaraan voorafgaande waren ettelijke optreden waarbij horen en zien je verging en waarbij het enorme lawaai letterlijk oorverdovend was. apart (en dat lees ik nu voor het eerst) dat jongelui dan oordopjes in doen of een oorbeschermer opzetten. onbegrijpelijk dat men dan die muziek niet gewoon wat zachter speelt, zodat hulpmiddelen om je gehoor te beschermen niet nodig zijn en je liefst ook nog iets verstaanbaars tegen elkaar kunt zeggen.