Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

dj
djakkie - 13-07-2014 07:21:05
Voeding & Gezondheid

Is vemma oplichterij of een echte business

We hebben gegoogled naar informatie over vemma / verve en een acccount aangemaakt op deze website om ons verhaal te delen. wij zijn niet opgelicht door vemma maar willen graag vertellen wat onze ervaring is want we twijfelen nog wat we gaan doen.

een tijdje geleden zagen we een advertentie van daniel marree waarin we werden uitgenodigd om een nieuwe energy drink op de markt te promoten. dat klonk super tof dus we hebben gereageerd en hadden vrij snel een afspraak gemaakt.

toen we daar aankwamen waren er nog 2 mensen die buiten stonden te wachten voor de presentatie die we niet kenden. een daarvan was een student die nick heet en de ander was een jongen uit bulgarije. we stonden een beetje raar te kijken omdat die jongen uit bulgarije speed aan het snuiven was voordat we naar binnen gingen.

toen we daar aankwamen stelde daniel zich aan ons voor. naar ons idee was het een hele aardige gast. hij zei dat hij bij nuon werkt. we kregen een blikje verve energy drink en de stemming was gezellig. hij had heel erg duidelijk liefde voor het product want zelfs zijn hele bureaublad achtergrond enzo op de computer hadden plaatjes van vemma producten.

we kregen een video te zien waarin vemma aan ons werd geintroduceerd. ze vertelden over hoe ze al 9 miljard dollar hebben verdiend in 2013 en hoe het bedrijf zo'n succes geworden is. in de video legden ze uit dat je helemaal niet hoeft te ontbijten als je elke ochtend een blikje energy drink van vemma drinkt.

in de video werd verteld dat we 447 euro moesten betalen voor een vemma product pack. de bedoeling is dan dat je die producten verkoopt aan je vrienden. als je dat dan gedaan hebt dan gaan ze daarna elke maand 20 euro incasseren van je rekening. hij verzekerde ons dat het geen pyramide spel is omdat je meer kan verdienen dan de persoon die boven je staat. ook legde hij uit dat we na 6 maanden een gratis auto zouden krijgen.


volgens daniel marree richt vemma zich voornamelijk op studenten die graag wat willen bijverdienen. hij zei dat hij zelf een slimmer idee had door ons te richten op mensen met een uitkering of mensen die psychische problemen hebben. volgens hem zou iemand met geld problemen of een verslaving eerder geneigd zijn om zich aan te melden. ook legde hij uit waarom de levenstijl waar vemma mee adverteert (vip stijl, vakantie, gratis auto) een hele effectieve manier is om te adverteren.

wij waren razend benieuwd dus toen we thuis kwamen op het internet hebben we direct gezocht naar succesverhalen van anderen. als andere mensen er een succes mee waren dan konden we daar misschien van leren en het nog beter doen. we konden op het internet eigenlijk heel weinig vinden. we konden niet zo 1,2,3 iemand vinden die er geld mee verdient en die we konden benaderen.

mijn vriend en ik hebben besloten dat we er liever niet mee in zee willen gaan. wij hebben persoonlijk geen ervaring als affiliate met vemma en we zijn niet opgelicht. een van de jongens die daar was gaf ook aan dat hij geen interesse had maar hij heeft contact met ons opgenomen omdat hij niet goed wist wat hij moest doen.

daniel had hem aangemeld als klant op de website zonder zijn toestemming en zonder dat hij erbij was. hij krijgt nu rekeningen thuis gestuurd en hij weet niet goed wat hij moet doen. we hebben hem gerust gesteld door te zeggen dat er niks aan de hand is omdat hij nergens mee akkoord is gegaan en hem het advies gegeven om gewoon even een berichtje te sturen. hij heeft dat gedaan en hij krijgt geen antwoord maar de rekeningen blijven wel komen we denken dat het gewoon een foutje is geweest en we boden hem aan om te helpen met het schrijven van een email als dat nodig was.

we weten niet zo goed wat er nu van moeten denken. wij denken dat vemma / verve misschien best wel kan werken als je een beetje goed bent met promotie en adverteren en als je veel mensen kent. de reden waarom wij denken dat sommige mensen zeggen dat het een scam is, is omdat veel mensen misschien niet weten hoe zulke dingen werken en te vroeg ergens ja op zeggen. daarom is het belangrijk om onderzoek te doen. een paar van onze vrienden die willen ons misschien wel helpen want die zijn heel goed met websites.

dankjewel dat we onze ervaring hier mogen delen. we hebben de reacties op de site doorgelezen en we willen graag van jullie weten of er nog meer mensen ervaring hebben met verve.

denken jullie dat we vemma kunnen vertrouwen? het is wel gewoon een bedrijf namelijk.


als extra info voor je eigen onderzoek hier nog even de gegevens van vemma:

http://wealthtrainingonline.com/
http://www.vemma.eu
http://www.vemma.com/science
http://www.danielmarree.vemma.eu

contactpersoon van vemma in nederland

daniƫl marree
affiliate

van ketwich verschuurlaan 193
9721 sk groningen
the netherland
telephone +31 (0)6 41 26 88 00
work +31 (0)50 321 00 13
danielmarree.vemma.com
instagram: @d.marree
skype: d.marree