Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 13-07-2014 12:01:49
Geldzaken & Recht

Inkomen volgens belastingdienst

[quote=stekeltjes schreef op zondag 13 jul 2014, 11:36]kan iemand mij uitleggen hoe het komt dat het inkomen zoals vastgesteld door de belastingdienst hoger is dan de som van wat ik maandelijks uitgekeerd krijg??
ik begrijp het niet en vraag me af of ik misschien de aangifte niet goed heb ingevuld.mijn advies, bel de belastingdienst.
het is gratis en mijn ervaring met die telefonische hulpdienst is enorm goed.
ze nemen alle tijd voor je, ze lopen alles stap voor stap met je door als je iets niet begrijpt en ik heb ook al een paar keer ondervonden dat ze je tips geven, gewoon omdat je daar recht op hebt, die in feite voor de belastingdienst zelf minder goed uitpakken.
het zijn geen monsters
als je ergens recht op hebt krijg je het, tenminste in mijn geval als tip, ook, en ze weten toch al bijna alles van je ;-)