Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 13-07-2014 16:44:22
Voeding & Gezondheid

Wijnhuis pallhuber

[quote=dkroes schreef op zondag 13 jul 2014, 14:45]ik heb in de zomer van 2013 een doos met wijn ontvangen van de firma pallhuber zonder dat ik iets besteld had, geen koopovereenkomst dus. ik was in de veronderstelling dat het hier een vergissing betrof en heb de doos dan ook onaangebroken bij de voordeur laten staan zodat deze weer opgehaald kon worden.


ben het wel eens wat gompy2 schrijft maar je gaat zo'n doos dan toch niet buiten bij de voordeur laten staan? (had 'um lekker zelf gebruikt ? ). dat het ongevraagd komt en mag behouden is correct, maar nou heeft u "iemand anders" wel blij gemaakt met wijn. ik had gewoon de reutemeteut wel teruggestuurd (ja, ook al mag je het houden); want zie nu maar eens van die lui af te komen. heeft men toch moeite om die 'gratis' toestanden weer uit de registratie te halen. en dit alles heeft de vorige zomer al plaatsgevonden. poeh, hardnekkige terriƫrs. maar goed, ze kunnen wel blijven sturen, rekeningen, aanmaningen als incassobureau: eerst uw bestelling laten zien, dat kunnen ze niet. daarom (om van het gezeur af te zijn) stuur ik ongevraagde zaken op hun kosten terug. heb geen zin in dit soort brieven e.d.