Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 14-07-2014 11:38:54
Voeding & Gezondheid

Is vemma oplichterij of een echte business

Dag djakkie,

absoluut met hen in zee gaan !! gaat u maar verder met dit clubje, dat met een piramideachtige structuur werkt. gaat u maar uw familie-, vrienden- en kennissenkring voor de gek houden, alleen om zelf een paar eurootjes te verdienen.

zoals u zelf al schrijft:

"ze vertelden over hoe ze al 9 miljard dollar hebben verdiend in 2013 ....."

en van dat bedrag (als dat überhaupt al waar is.......!!) gaat u nog niet eens een paar hele kleine snippertjes krijgen. zij verdienen en denken in kapitalen, terwijl u, voor u zelf, aan centen moet denken. die gasten zelf (...) strijken het grote geld op (met een mooi toneelstukje).

en uiteraard is die persoon 'aardig' en is daar een 'gezellige' sfeer. dat hoort er allemaal bij.

"daniel had hem aangemeld als klant op de website zonder zijn toestemming en zonder dat hij erbij was. hij krijgt nu rekeningen thuis gestuurd......."

kijk.... en daar draait dat hele circus nu om. en zo komen zij aan die (zogenaamde?!?) 'miljarden'.

"die gast die de presentatie gaf die zei dat hij er al geld mee verdiende en hij was verder oprecht en eerlijk"

ik hoop voor u dat u niet al te naïef bent. natuurlijk verdient hij geld aan dat toneelstukje. als ik dat zo lees moet hij een natuurtalent zijn met acteren.

maar uiteraard zien wij dat allemaal helemaal verkeerd.... het is toch zo'n 'aardige, gezellige' vent, die 'oprecht en eerlijk' is...... of niet? welterusten!