Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 14-07-2014 21:35:33
Huishouden & Energie

De katten van de buren

Leuke reacties heb ik hier voorbij zien komen. ja, "onze" poes van de buren weet al precies hoe laat het is, zit ze om half 3/ 4 uur voor de deur te maauwen om zijn eten.
een heleboel katteharen op de stoel en op het tafeltje voor de deur. en modderige pootjes tegen het raam als ze ons in de kamer ziet zitten. en als ik achter het huis van m'n koffie met broodjes wil genieten, vreet ze de kaas van m'n boterham,( -kijkt er naar en een zacht-zoete mieuw ) ze springt ook op m'n schoot omdat het daar zo lekker warm is.
dan ben ik helemaal verkocht en geef het dier een plakje kaas, haal het even aan, luister naar haar tevreden ronken. waarna ze ergens in de zon gaat liggen. en ik hoor nét dat ze ook al bij de buren te eten krijgt... ... :)