Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 15-07-2014 22:30:30
Geldzaken & Recht

Chalaza rekening

De algemene voorwaarden van deze club:

1.1 een account op chalaza.nl is persoonlijk en mag niet zonder toestemming van eigenaar veranderen.
1.2 bij constatering van verandering van eigenaar zonder onze toestemming verwijderen wij zonder waarschuwing het account.
1.3 u dient minstens één keer per 30 dagen in te loggen op uw account.
1.4 mocht niet aan voorwaarde 1.3 worden voldaan, dan behoudt chalaza.nl het recht om uw werfverdiensten of uw lidmaatschap (tijdelijk of permanent) stop te zetten.
1.5 er is slechts 1 account per persoon, ip-adres en/of huishouden toegestaan.
1.6 bij constatering van meerdere accounts zoals vermeld in voorwaarde 1.5 kunnen wij al uw accounts verwijderen. u kunt hierna geen aanspraak meer maken op eventuele verdiensten of referrals.
1.7 u dient minstens 16 jaar oud zijn om mee te doen met ons online spaarprogramma.
1.8 om uw uitbetaling succesvol te laten verwerken, dient u uw profiel volledig en naar waarheid in te vullen
1.9 leden werven is op alle mogelijke manieren toegestaan, met uitzondering van spam of enige vorm van misleiding.
1.10 alle vormen van spam kunnen worden aangegeven bij overheden en andere organisaties die verantwoordelijk zijn voor de bestrijding hiervan.
1.11 het is toegestaan leden te werven door het geven van beloningen, winkansen en/of andere incentives, zonder dat daar toestemming van chalaza.nl voor nodig is.
1.12 chalaza.nl niet verplicht een minimum aantal betaalde kliks, enquétes, e-mails, aanmeldingen of overige acties aan haar leden ter beschikking te stellen.
1.13 chalaza.nl is nooit en te nimmer in welke houdanigheid dan ook aansprakelijk voor fouten in haar systeem.
1.14 bij elke vorm van overmacht aan de kant van chalaza.nl is chalaza.nl gevrijwaard van alle verplichtingen aan haar kant zoals vermeld in deze overeenkomst.
1.15 chalaza.nl bevat (links naar) advertenties van externe websites, en wij zijn niet verantwoordelijk voor enige directe of indirecte schade die deze sites toe kunnen brengen.
1.16 bij ernstige overtredingen van deze algemene voorwaarden kunnen gemaakte kosten door deze overtredingen worden gevorderd bij het lid dat in overtreding is.
1.17 chalaza.nl heeft altijd het recht haar algemene voorwaarden te wijzigen.
1.18 indien u niet akkoord gaat met wijzigingen in onze algemene voorwaarden dient u zich af te melden, zonder dat enige compensatie mogelijk is.
1.19 bij tegenvallende resultaten behoudt chalaza.nl zich het recht toe te stoppen met haar spaarprogramma, zonder financiele verplichtingen jegens de leden.
1.20 chalaza.nl heeft het recht om leden te verwijderen indien ter onzer beoordeling een geldige reden voor bestaat.
1.21 alle andere vormen van valsspelen of onredelijk gebruik van ons spaarprogramma kunnen worden bestraft met een boete of (al dan niet tijdelijke) blokkering van uw account.
1.22 het lid en chalaza.nl zijn onafhankelijke contractanten en hebben dan ook geen verhouding werknemer/werkgever of een gelijkende verhouding.


wat te denken van 1.21?