Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

diumenge
diumenge - 16-07-2014 06:26:10
Voeding & Gezondheid

Swimbee

Verhaal is prima te lezen hoor.

dat de prijs te hoog is naar uw mening is feitelijk niet relevant, maar ik begrijp wel dat u dat er bij haalt.

in het algemeen kan je bijna nooit ergens direct stoppen, dus het is ook niet vreemd dat bij het uitschrijven er nog een betaalperiode bij kwam conform de voorwaarden, hoewel een periode van 5 weken wel wat vreemd is.

door het garantiepakket wordt het allemaal wat ingewikkeld, want ik begrijp daaruit dat als uw dochter niet geslaagd was de lessen door zouden gaan? dus u had nooit per een vast periode kunnen opzeggen, hooguit m.i.v. het behalen van het diploma.

u hebt meerdere malen geïnformeerd hoe uit te schrijven en toen werd steeds verwezen naar het wachten tot het behalen van het diploma. dat maakt u zaak iets sterker, maar het is natuurlijk moeilijk aan te tonen.

hoewel er van alles aan te merken is op hun wijze van communiceren zit u volgens mij aan één betaalperiode vast.