Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

HappyHenny
HappyHenny - 16-07-2014 14:35:52
Voeding & Gezondheid

Tandarts betalen of niet

Mij is iets soortgelijks ook 'ns overkomen. bij het slijpen ter voorbereiding op een te plaatsen kroon was bij mij de boor naar mijn wang uitgeschoten. de tandarts stond met tranen in zijn ogen, excuses stamelend. het zou een bloedbad geworden zijn als hij niet de tegenwoordigheid van geest had gehad om z.s.m. mijn mond met geperste watten te 'vullen'. pijn had ik nog niet want ik was verdoofd. hij belde een taxi die me naar het ziekenhuis bracht (op zijn kosten) om mijn wang te laten hechten. en die taxi bracht me ook weer terug naar hem. zich uitputtend in excuses maakte hij de behandeling af met het plaatsen van een voorlopige kroon.
ik kreeg en betaalde de rekening 'gewoon' en bij mijn contrôles bloost hij nog altijd een beetje uit gêne voor wat óóit misging...