Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ba
bassie26 - 16-07-2014 19:14:33
Geldzaken & Recht

Wat is de eind datum van de schuldsanering

Dat zal best, maar das niet in alle gevallen zo.

maargoed daar ging het hier niet om, het gaat erom dat er word gezegd bij de uitspraak(na daadwerkelijk alles betaald te hebben) dat je met een schone lei begint.

er word dus niet gezegd dat er nog een registratie blijft staan bij het bkr.

en in mijn geval heeft niemand hier baat bij om mij tegen te houden om een hypotheek te nemen 1000 euro aan huur is toch zonde van je geld als ik dat aan een hypotheek had kunnen aflossen.

voordat er hierop gezegd word zoek een goedkopere huurwoning, tja dat gaat dus niet sociale huur kom je niet voor in aanmerking omdat je 1900 euro per jaar teveel verdiend. en in gelderland zijn de huren van particuliere woningen nou eenmaal erg hoog mits je op een recreatiepark gaat zitten maargoed daar mag je weer niet permanent wonen.

die registratie slaat dan nergens op, want nu krijg ik geen hypotheek maar straks over 1,5 jaar wel!