Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sh
shortygirl - 16-07-2014 19:27:47
Voeding & Gezondheid

Cosmedical skincare

Ik ben er werkzaam geweest in 2013 vanaf juli ongeveer 10-12 uur per dag gewerkt, geen pauze gekregen om te eten, 8 kilo afgevallen. werd afgezeken en kreeg maar 6.50 betaald per uur..

ontslag genomen omdat ik bedreigd werd ontslagen te worden als ik de omzet eind vd week niet behaald zou hebben. ze wilden 500 euro per dag zien, dus 6 x 500 = 3000 euro per week.

na mijn ontslag heb ik mijn uren doorgemaild, echter daarop een mail teruggekregen van hun boekhouder dat mijn uren niet klopte en ik valse datums/uren gestuurd zou hebben.

ik heb 320 onbetaalde uren, ben naar advocaat geweest, alleen heb besloten het te laten rusten omdat ze mij ook aan zouden kunnen klagen ivm het meteen vertrekken. ze gaan roekeloos met klanten om achter hun rug en zelfs in hun gezicht. vaak gebeld voor uitbetaling van mijn onbetaalde uren maar werd uitgescholden.

hun namen zijn christel en didier lemmens uit lommel. ze hadden een (ford) auto die is in beslag genomen wegend 6000 euro openstaande bekeuringen.

ik zou je adviseren om karma haar werk te laten doen en hun te laten stikken in hun eigen stront. wat je ook doet je geld gaat je niet krijgen want al ondernemen ze actie tegen hun zijn er allerlei bedrijven die nog geld krijgen van hun. die bedrijven gaan voor.