Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

latevogel
latevogel - 18-07-2014 12:12:38
Computers & Telefonie

Google chrome

Inderdaad kan je "chrome" hiervoor gebruiken. persoonlijk heb ik als browser firefox en als zoekmachine "ecosia". en waarom?

omdat "firefox" niet te erg commercieel is (en geen eigendom van google) maar een onafhankelijke browser. je kunt b.v. "do not track" aanzetten, zodat je een voorkeur kunt aangeven over de manier waarop jouw persoonlijke gegevens online worden verzameld en gebruikt.

en "ecosia" gebruik ik als zoekmachine omdat deze 80% van hun winst afstaat aan de aankoop van bomen voor de regenwouden en omdat zij "groene stroom" gebruiken voor hun elektriciteitsgebruik.

misschien iets om over na te denken?
het is toch een kleine moeite om goed te doen zonder veel inspanning? het woord en de daad, langzaam is dat de "rode familie" (vara) uit geslopen in mijn ogen als vroeger medewerker bij de vereniging.

ik gebruik de bovenstaande browser en zoekmachine al jaren tot volle tevredenheid en hoor ook rondom mij van kennissen en vrienden dat zij er tevreden over zijn.
misschien ook iets voor jou?