Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

domantwoord
domantwoord - 18-07-2014 22:24:12
Vakantie & Reizen

Betrouwbaarheid goedkope aanbieders

@boppe
ik vind het beschuldigen omdat je hier openbaar komt verkondigen dat het naleven van de regels, waar je zelf mee accoord bent gegaan door via hun zaken te doen, niet acceptabel zou zijn omdat het nu toevallig nadelig uitvalt voor jou,
het betreft een bedrijf en geen persoon dus verwachten dat het gevoel toont is eerder een wens dan een recht.
zoals zo vaak op dit forum word hier hetgene wat je hoopt verward met hetgene waar je recht op hebt.
het is vervelend dat het je overkwam maar het is daardoor nog geen wanprestatie!
mij hoef je verder niet te vertellen hoe andere booking sites reageren maar het leek me naar de lezers van dit topic wel aardig om bij het noemen wie dan niet deugt (volgens jou dan) ook te vertellen welke dan wel de goede sites zijn, dat is iets waar naar mijn idee de topic starter ook naar op zoek is.
wat betreft mijn opmerking over de kleine lettertjes, ik adviseerde een reisverzekering en bedoelde dat je daar dan wel op de kleine lettertjes moet passen omdat die in een dergelijk geval vaak ook niet uitkeren!