Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 20-07-2014 14:41:37
Elektronica & TV

Tv na 4 jaar stuk

@motoricus

wat u zou kunnen doen is de verkoper een mail/brief sturen waarin u aangeeft dat gezien leeftijd en prijs van de tv deze kosten niet voor uw rekening zouden moeten komen. u moet dus bij de verkoper zijn en niet bij de fabrikant (tenzij philips ook de verkoper was)

geachte...

op [datum aankoop] kocht ik bij u een [product]. het betreft een [merknaam en type].

het [product] functioneert niet zoals ik mag verwachten en vertoont de volgende gebreken: [opsomming gebreken].

het [product] moet alle eigenschappen bezitten die nodig zijn voor normaal gebruik. dit is nu niet het geval. ik ben van mening dat deze problemen niet hadden mogen ontstaan, gelet op de leeftijd en de aanschafprijs van het [product].

mijns inziens is er sprake van een ondeugdelijk product en ik verzoek u vriendelijk de defecte onderdelen kosteloos te repareren of te vervangen binnen [redelijke termijn noemen, redelijke termijn is bijvoorbeeld drie of vier weken].


ik verzoek u vriendelijk binnen twee weken schriftelijk te reageren op mijn brief/mail.

dateer mail/brief, pas aan uw situatie aan.

bron consuwijzer

en dan maar eens zien waar de verkoper mee komt. wat zijn argumentatie is om dit defect als normaal te zien bij een dure tv.
u speelt de bal en wacht af wat u dan weer teruggespeeld krijgt.

misschien geeft de verkoper hele goede redenen, misschien niet. in de tussentijd kunt u wellicht de tips van @tijger1 opvolgen en tv in uw slaapkamer kijken, op laptop, of misschien heeft u nog een toestel uit 1930 staan.