Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sm
smal - 20-07-2014 15:32:56
Computers & Telefonie

Stuurprogramma

Mijn dank aan alle die hebben gereageerd op mijn vraag bovengenoemd. ondanks alle adviezen die ik kreeg en heb toegepast ( muv het kntutselen aan het register) lukt het niet leven in de dvd speler te krijgen. bij het starten van win knippert het lampje op de speler wel even om er vervolgens het zwijgen toe te doen. zelfs het opstarten van de pc vanaf de windows recovery dvd gaf geen resultaat ook niet nadat ik het canonprinterprogramma via internet opnieuw heb geinstalleerd.
ik heb nogmaals gekeken bij apparaatbeheer >dvd speler> eigenschappen> stuurprogramma's >bijwerken en kreeg wederom het bericht : stuurprogramma gevonden maar kan het niet in het geheugen laden, code 39.
ik moet er nu toch maar een superexpert bijhalen. zou dit binnen de competentie vallen van een student van "computerhulp aan huis"? bij het googelen op "dvdspeler code 39" blijken er in het verleden regelmatig identieke problemen met de dvd speler te zijn geweest. hoe die zijn opgelost wordt niet vermeld.
heeft iemand nog een laatste remedie dan houd ik mij aanbevolen.
bij voorbaat mijn dank daarvoor.