Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

johan1966
johan1966 - 20-07-2014 20:03:00
Geldzaken & Recht

Diploma

Johan1966
ik heb twee maanden langer dan verwacht over mijn opleiding gedaan en hebben hun vergeten mij te laten tekenen voor verlenging. u begrijpt dat er hier mee veel fouten worden gemaakt .

nu blijkt dat er vele allochtone mede cursisten die zich niet aan de regels houden bv alle bpv opdrachten dienen getypt te worden ( dit is een vereiste)en dat is niet bij alle mede cursisten gebeurt er zelfs mede cursisten gezakt zijn voor hun inburgering maar wel geslaagd zijn voor deze mbo opleiding terwijl ze de nederlandse taal totaal niet machtig zijn. en zo kan ik nog wel even door gaan. ik denk er over als ik van de week mijn diploma nog niet heb dat het dan genoeg is geweest en van het 1 en ander aangifte ga doen . wie o wie heeft advies.