Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

alfatrion
alfatrion - 21-07-2014 01:09:50
Elektronica & TV

Inhouding bij terugbrengen

[quote=acjzr1 schreef op zondag 20 jul 2014, 18:59]wat houdt je tegen om te beseffen dat je je vergist hebt en dat je hier iets aan het verdedigen bent wat niets met de originele vraag te maken heeft?
dit is honderd procent relevant. en jij hebt mij geen enkele aanleiding gegeven om ook maar te vermoeden dat ik er naast zit. verde dan "omdat ik het vind" kom je niet. je hebt het argument dat ik heb aangedragen ongelezen afgewezen en vervolgens kom je met een onzin redenatie aanzetten. eentje er verdacht veel overeenkomsten heeft met http://rechtenforum.nl/forum/thread/p/203882/#203882">deze.

[quote=acjzr1 schreef op zondag 20 jul 2014, 18:59]met jouw "voorbeeldbrief" (in mijn naam!) ben je echter een grens over gegaan.
[quote=acjzr1 schreef op zondag 20 jul 2014, 18:59]jouw dreigementen tegenover mij zijn de spreekwoordelijke druppel!
ik zie hier geen erg in. jij bent overtuigd van jouw gelijk en ik van het mijne. en ik stel voor om dit aan juristen voor te leggen. als ik voorstel dat jij dat doet dan ga ik een grens over. en als ik aangeeft dat ik het dan zal doen dan bedreig ik je. morgen ga ik deze casus voorleggen. en dan zul je zien dat ze mij gelijk geven.

[quote=acjzr1 schreef op zondag 20 jul 2014, 18:59]ondanks dat jij mij herhaaldelijk hebt beledigd ben ik steeds zeer beleefd gebleven.
ik heb jou niet beledigd. mug olifant, storm glas water.