Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

crewmember
crewmember - 21-07-2014 14:57:07
Computers & Telefonie

Schokkerige beelden in magix

[quote=tot15karakters schreef op maandag 21 jul 2014, 10:22]mijn antwoord....'

ja, meestal is 6 gb geen 3x 2gb maar meestal 2+4 gb.

dat hangt van de i7 versie af (sandy bridge, ivy bridge, haswell etc.) de oudere gebruiken triple channel geheugen en halen dus voordeel uit 3x2gb ipv de standaard dual channel. sommige laptops hebben echter alsnog alleen maar dual channel.

[quote=tot15karakters schreef op maandag 21 jul 2014, 10:22]
video kaart? het merk en type bepalen of ze eigen geheugen heeft of shared, en die laatste snoept dus van het geïnstalleerde af en daarom is bij dit soort zwaar gebruik een eigen geheugen meestal beter.



dit heeft waarschijnlijk niks te maken met het geheugengebruik van de gpu, shared of niet. en waarschijnlijk ook niks met het ram geheugen aangezien dit gewoon netjes op 57% staat. (kan nog steeds maar onwaarschijnlijk)

hoogstwaarschijnlijk is er een probleem met de hardware acceleratie of met magix die problemen geeft.
download eerst even de nieuwste nvidia drivers:
http://www.geforce.com/drivers">http://www.geforce.com/drivers

en kijk of het dan verbeterd. kijk verder ook even uit wat het verbruik van je harde schijf is tijdens het afspelen van de video. en probeer hem eens vanaf een geheugenstick te draaien ipv de harde schijf.
(of als je dat al doet, van je harde schijf in plaats van de geheugenstick)